Familie shoot (Groep B)

Met het hele gezin op de foto of alleen de kinderen? In de studio of op een leuke locatie, het kan allemaal. Kostbare herinneringen en meteen leuke cadeautjes voor onder de kerstboom of de verjaardag van oma. Een muismat voor papa, dekentje met kleinkinderen voor oma, of gewoon ingelijst portret van de hele familie aan de wand. Verzamel jij de familie, dan zorg ik dat de cappuccino klaar staat in de gezellige studioruimte.

Huisdieren shoot (Groep A)

Ben je net als ik zo dol op je hond, kat, cavia, konijn dat je hem nooit meer wil missen? Dan is een mooie foto met je huisdier een manier om hem voor altijd bij je te kunnen houden. 

Deze shoot is ook erg leuk om cadeau te geven.

Paarden shoot (Groep A)

Dit is wel een hoofdstuk apart, je paard op de foto want een paard is niet zomaar een dier dat is je soulmate, je beste vriend waar je zielsveel van houdt. Als paardenbezitter weet ik als geen ander hoe die mooi op de foto te krijgen. Ik zal naar je toekomen want dat paard in de studio is een dingetje al is het alleen al vanwege die trap. 

Samen zoeken we een mooie plek of (tegen meerprijs) kan ik een mooie achtergrond opbouwen en lampen meenemen en shooten hem als een echt fotomodel. 

Niets is onmogelijk bij Pauw Fotografie.

Cake smash fotoshoot (Groep A)

Ohh die eerste verjaardagstaart, dat is een momentje!

Met grote ogen kijkt je kleine jarige schat naar die supergrote cupcake vol leuke kleurtjes, hij ziet er heerlijk uit maar ja normaal mag je niet met je vingers eten. Nou vandaag wel want het is jouw feestje! Eerst 1 vingertje, proeven, hmmm lekker.. en voor je het weet ligt de taart op zijn kant en grabbelen de handjes in de cake en room en zit alles onder! De cake kan in overleg elke kleur krijgen en aangepast aan evt. dieetwensen of allergieën, ook is het mogelijk zelf een taart te regelen.

Zwangerschaps shoot (Groep A)

Een bijzondere periode in je leven, je bent in verwachting! De tijd vliegt voorbij en voor je het weet ligt je kostbare kindje in de wieg en ben je snel vergeten hoe mooi en bijzonder je ronde buik was. Met zo’n mooie fotoserie kun je later nog eens met verwondering terugkijken. Partners en oudere kinderen mogen uiteraard gezellig mee op de foto.

Vrienden/vriendinnen shoot (Groep B)

Kennen jullie elkaar al vanaf de basisschool? Of pas sinds kort van het sporten? Het maakt niet uit, vriendschap moet je koesteren en daar horen mooie fotoherinneringen bij voor later. Terwijl jullie om de beurt op de foto gaan is er tijd om even bij te kletsen onder het genot van een kopje thee en wat lekkers (of misschien vullen we de schenktap wel met een flesje Hugo) en uiteraard sluiten we af met een mooie foto van de hele groep.

Model for a day kinderfeestje (Groep B)

Hoera je bent jarig! Je gaat dat natuurlijk vieren met je vrienden of vriendinnen en omdat jullie toch al wat ouder zijn wil je geen kinderachtig gedoe dus  kom je met je vrienden naar Pauw studio voor een vrolijke fotoshoot! We hebben leuke props als bloemen, haarversiering, brillen en gekke teksten en niet alleen voor meiden hoor, ook voor jongens stoere auto of bijv. politie prop. Allemaal een eigen fotomomentje en natuuuuurlijk aan het einde met zijn allen op de foto, wie wordt Eindhoven’s next topmodel?

Thema shoots (Groep B)
Ibiza, Landleven, 60’s, bij de marine, politie of de maffia…

Je komt naar de studio waar de tafel klaar staat met een drankje en een hapje. De kleding hangt klaar en de pret kan beginnen.. Na het omkleden gaan jullie 1 voor 1 op de foto waarbij het toegestaan is om bij elkaar om de hoek van de deur te glure. Uiteraard nog een gekke groepsfoto en je loopt gegarandeerd de hele dag met een lachkriebel als je terugdenkt aan je vriendin of collega in haar jaren 60 stippeljurk.  Ook leuk als start van je vrijgezellenfeest, uiteraard mag je ook eigen kleding of ideeën meenemen! 

Productfotografie

Productfotografie is maatwerk. Naast een gedegen foto opleiding beschik ik over een professionele fotostudio en de juiste apparatuur van lichttent tot full frame camera en Elinchrom flitsers. Mocht u wensen hebben voor productfotografie bent u van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken en de mogelijkheden te bespreken.