Alle studio shoots uit groep A  duren ca 1 à 1,5 uur en kosten € 75,00 incl. BTW

Alle studio shoots uit groep B (groepen) duren 1,5 a 2 uur en kosten € 20,00 per persoon incl. BTW

Voor dit bedrag krijg je ALLE door mij geselecteerde en bewerkte digitale foto’s op usb dus geen gedoe met langskomen en uitzoeken of de goedkope shoot met 1 foto en later de rest duur moeten bijbestellen. Pauw houdt van duidelijkheid en eerlijke prijzen. 

Na de shoot zal het maximaal 2 weken duren voor je je foto’s ontvangt. 

In die dagen ga ik de mooiste foto’s selecteren en ik geef de foto’s in de nabewerking net even dat beetje extra want je kwam tenslotte niet voor niets naar een professionele fotograaf. 

Als alles klaar is ik krijg je bericht en stuur ik de usb met fotos mooi verpakt naar je toe.

Bij fotoshoots op locatie reken ik geen reiskosten binnen een straal van 15 km rondom postcodegebied 5657 DW, daarboven reken ik € 0,15 per km

Je ontvangt de foto’s in Jpeg formaat. Voor het bestellen van leuke gifts of vergrotingen kun je uiteraard bij mij terecht. Ervaring leert dat een professioneel fotolab de beste prints levert met de mooiste kleuren waardoor jouw foto’s of vergrotingen ook echte eyecatchers worden in je interieur.  Graag denk ik met je mee over de juiste keuze van materiaal en afmetingen.

Zoek je nog een origineel cadeau? Wat dacht je van een fotoshoot cadeau! 

Mooi verpakt is dit een echt verrassing, verras die collega, beste vriendin die er altijd voor je is of gewoon een leuk cadeau voor onder de kerstboom binnenkort!